Stay connected kay? ^^

16 November 2016

Kenangan yang Dahulu

Hi, selamat petang !

Setelah hiatus punya lama, Yun Sing kembali merepek. Walaupun masih lagi tengah SPM tapi nak up juga post ni ^^"

Alkisahnya, tengah tunggu nak study Add Maths sebab ada orang guna meja makan. Jadi, sementara menunggu, Yun Sing pun korek "harta karun" dalam almari buku tu. Tetiba jumpa ni.. Haa..

Tadaa !

Poskad zaman mana entah..

Dua tahun yang lepas punya cerita. Akak JM hantar poskad kat Yun Sing sebagai hadiah top commentar. Bila jumpa ni, timbullah kembali segala kenangan zaman bahari masa masih aktif berblog (ahaha, cakap macam berdekad tak blog). Kalau tak silap, banyak lagi benda yang tak siap lagi. Dengan review zaman mana entah.. Akan diusahakan. Lepas SPM ni cuba berblog kembali secara konsisten. Yeay!

Dah habis merepek :) Kbye ^^

09 Jun 2016

Contest Jubah By Zaza Iman

Contest Jubah By Zaza Iman
Klik banner untuk ke entri penganjur

www.zazaiman.com ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI .

CONTEST TAMAT

9 HB 6 / 2016  ( KHAMIS ) jam 11.59 malam

03 April 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini